Julmarknad Rostock

Fredag 25 November, 3 dagar

Denna morgontidiga resa startar på torget i Kivik kl 04.40, Godsmagasinet i Simrishamn kl 05.00, stationen i Gärsnäs kl 05.20, Stationen i Tomelilla kl 05.40 samt Ga Willys, Hälsobacken, I Ystad kl 06.00 för vidare färd på E65 till Svedala och sedan till Trelleborg! Efter incheckningen åker vi ombord på Stena Lines färja där frukostbuffén står framdukad och ca kl 13 når vi Rostock. Vi åker direkttill vårt hotell, Inter City på Herweghstrasse, 500 m från Lange Strasse och dess julmarknad! På kvällen äter vi middag tillsammans på hotellet!

Lördag förmiddag innebär en rundtur i Rostock med lokalguide och därefter har ni hela dagen fritt i Rostock och eftersom ni nu är bekanta med staden äter ni kvällsmiddagen precis var ni vill! Vill ni ha tips och hjälp hjälper vi såklart till att hitta en passande restaurang.

På en Söndag passar det väl bra med sovmorgon!? Inte förrän efter lunch lämnar vi Rostock för att, förhoppningsvis, ta färjan till Gedser och åka via Danmark hem. Många bussar ska hem från Tyskland idag men vi står redan i kö på dessa färjor, ev får vi åka stor båt till Trelleborg även på hemresan.

Pris: 2700 kr/pers
I priset ingår:

bussresa & vägskatt, båtresorna inkl frukostbuffé på Fredagsmorgonen, del i dubbelrum på hotellet inkl middag på Fredagskvällen och frukostbuffé Lördag och Söndag samt rundtur med lokalguide på Lördagens förmiddag! Enkelrumstillägg 675kr.