Pilsner och Penseldrag – Vallarna Falkenberg

Söndag 22 Juli, 1 dag

 

Om man tar en galen streber tillika en förvirrad tant och sen adderar på två kärlekstörstande ungkarlar, så säger vi varmt välkomna till 57:ans innergård. Där en skara av de hjärtligaste och mest pricksäkra figurer tillsammans denna sommar skapar en ”uppåt-väggarna” livad afton på Vallarnas klassiska utomhusscen. Man kan säga att ett av Gideon Wahlbergs berömda verk återuppstår och får nytt liv.
Ni kommer bjudas på kärlek, gapskratt, pilsner och penseldrag (jodå) samt en hel del sång när Sveriges skrattsäkraste gäng tar plats på scenen.
Ensemble: Claes Månsson, Jojje Jönsson, Siw Carlsson, Mikael Riesebeck, Ing-Marie Carlsson, Anna Carlsson, Per Holmberg, Lars Väringer, Karin Bergquist och Ola Hedén.

Kl 08.30 lämnar vi Godsmagasinet i Simrishamn, 08.50 stationen i Gärsnäs, 09.10 Lidl i Tomelilla, 09.30 ga Willys i Ystad för att via Malmö köra motorvägen norrut mot Falkenberg. Vi stannar till för 11-kaffe innan vi når Kvibille Gästgiveri där vi äter lunch i form av lax. Innan vi åker vidare hinner vi med ett besök i ostbutiken, såklart ett måste i Kvibille. Vi fortsätter norrut och kl 15.30 sitter bänkade på fantastiska friluftsteatern Vallarna. Efter föreställningen, som är slut ca kl 18, åker vi söderut igen. På vägen hem stannar vi till för en kvällsfika från bussen innan vi når vårt Österlen. Ca kl 23 är vi tillbaka i Simrishamn. 

Pris: 975 kr/pers
I priset ingår:

Bussresa, biljett, lax med potatis med bordsdryck, kaffe och kaka på Kvibille och fika på hemvägen!