Berglund Harrysson Wells, Nöjesteatern Malmö

Fredag 27 Mars, 1 dag

– Vi vill återuppliva med den unika stämningen och kemin när vi arbetade tillsammans. Det vill säga jammet, svänget och glädjen. Det kommer bli en sång och musikfest. Här väntas både tävlingsmoment men också musikaliska oaser med alla medverkande. Vi kommer se till att publiken är en stor del av hela konserten, hälsar Berglund, Harryson och Wells.

Berglund, Harryson och Wells, ”Originalet på turné” kommer att bli en konserthyllning till TV-program med liveunderhållning genom tiderna. Många programledare, kapellmästare och pianister har medverkat i rutan under åren där hela Sverige har bänkat sig för att underhållas.
Nu är succétrion tillbaka och redo för Sverigeturné!
Kapellmästare Johan Landqvist som ledde ”Så ska det låta”-orkestern genom de första tjugo åren ansluter sig till turnén, med hela originalbandet. Det var även Johan som kom på idén att återförena herrarna efter alla dessa år. Senast trion stod tillsammans på scenen var i Royal Albert Hall 2005.
Medverkar gör även Nina Söderquist och Janne Åström samt lokala sångare som kommer att lyftas fram i respektive stad runt om i landet.

Vi åker från Godsmagasinet i Simrishamn kl 15.30, stationen i Gärsnäs kl 15.45, Lidl Tomelilla 16.00, Hälsobacken i Ystad kl 16.20 samt E65-rasten i Skurup kl 16.40. Innan showen på Nöjesteatern äter kvällsmiddag på en mysig restaurang i Malmötrakten. Showen börjar 19.30 och varar 2 tim och 30 min inkl paus. Efteråt åker vi mot Österlen igen!

Bilder från Julius Biljettservice

Pris: 1195 kr/pers
I priset ingår:

Buss, biljett och middag. Dryck till middagen tillkommer.