Cirque Eloize Saloon Malmö Live

Lördag 7 September , 1 dag

Från Broadway i New York och West End i London till Malmö Live! Den kanadensiska nycirkusgruppen Cirque Éloize har länge turnerat internationellt och bland annat sålde de slut 20 föreställningar hösten 2018 i Paris. Nu kommer Cirque de Soleils systerkompani för första gången till Malmö och ger tvåföreställningar den 7 september på Malmö Live.
Scenen bubblar av energi från de elva akrobaterna när salongsdörrarna öppnas till Cirque Éloize senaste succéföreställning Saloon. Den är inspirerad av vilda västerns rika arv, där artisterna på scen tar med publiken till en dammig miljö med teater, livemusik, dans och akrobatik. Medlemmarna i Ciruqe Éloize utför fenomenala fysiska prestationer på scen, i en föreställning fylld med energi i akrobatiken, i spännande kombination med den teatraliska berättelsen. Och med humor och levande musik!

– Saloon är en underbar lekplats för utforskning, men det är också en plats för möjligheter, en plats som gjort att vi ville testa något nytt, säger Jeannot Painchaud, konstnärlig chef för Cirque Éloize.

– Föreställningen är inspirerad av vår kraft att utvecklas, samma kraft som har motiverat oss i nästan 25 år. Vi lånar från vilda västerns tid, som vi faktiskt har mycket gemensamt med: ett grundläggande engagemang för utveckling, tuffhet och överlevnadsinstinkt och en delande känsla för samhället.

Den här föreställningen är ren underhållning för hela familjen!

 

Mer info inom kort – Save the date!

Bild från ticketac!

Pris: kr/pers
I priset ingår: