Disneyland med heldag i Paris

Lördag 30 juni 2018, 6 dagar

Åk med till den stora nöjesparken Disneyland utanför Paris! Vi lämnar vi Godsmagasinet i Simrishamn lördagen den 30 juni kl 14.00, stationen i Gärsnäs kl 14.20, stationen i Tomelilla kl 14.40, Polishuset vid Hälsobacken i Ystad kl 15.00 samt bussparkeringen vid Malmö Arena kl 15.50. Vi åker över bron och gör en fikapaus i Danmark innan vi når Rödby och färjan till Puttgarden. Väl i Tyskland drar vi vidare mot Frankrike och Paris! Givetvis stannar vi för kvällsmat och tandborstning och efter en lugn färd under natten i bussen, som våra två glada chaufförer rattar så säkert, vaknar vi upp lagom till frukostpausen.
Vi åker sedan direkt till vårt hotell – Vienna House Magic Circus, bara några kilometer från ingången till Disneyland och Walt Disney Studios! Gratis shuttle-bussar avgår utanför hotellet och tar oss på 10 min till entrén till parken. Hela söndagen och hela måndagen spenderar vi här bland prinsar och prinssessor, Pluto, Kalle Anka och alla dessa häftiga attraktioner som t.ex. Aerosmith Roller Coaster, 0-100 på 3 sek!! När ni är trötta tar ni bara shuttlebussen tillbaka till hotellet. På tisdagen gör vi en heldag i Paris, denna fantastiska stad, där vi gör en liten rundtur med vår buss innan dagen är fri för sightseeing, shopping eller bara avkoppling. Vågar någon åka upp i Eiffeltornet? Hela onsdagen tillbringar vi åter igen på Disneyland och Walt Disney Studios där vi träffar våra favoriter och åker karusellerna en sista gång innan vi på kvällen samlas utanför hotellet och tar farväl av Frankrike – vi tar helt enkelt plats i vår buss och åker hemåt. Via Danmark är vi åter på Österlen på eftermiddagen torsdagen den 5 juli efter en häftig semesterresa med många härliga minnen!
Läs mer på www.disneylandparis.com samt www.viennahouse.com/en/magic-circus-paris .

Pris: 6550 kr/pers
I priset ingår:

bussresa, bro-och färjeavgifter, vägskatter, turistskatt, 3 nätter del i dubbelrum inkl frukost, tredagars hoppbiljett till Disneyland Park samt Walt Disney studios och dessutom en heldag i Paris!  Rabatter: 200kr för barnet i ordinarie bädd i dubbelrum (t.ex. 1 vuxen+ 1 barn), 1400kr/barn på resans pris för 1 eller 2 barn i extrabädd vid 2 betalande vuxna (dvs 3 el 4-bäddsrum), 1000kr för 1 vuxen i 3-bäddsrum, vid 2 betalande vuxna. Enkelrumstillägg 1875kr.