En resa som kan bli fel! Weekend med teater och julmarknad i Göteborg

Lördag 1 Dec, 1 dag

Vågar ni följa med på resa som blir helt fel?? Vågar ni gå på en teater där allt bara går snett??

På morgonen åker vi upp till Göteborg där vi anländer till avenyn strax efter lunch. Vi checkar in på hotellet och beger oss sedan till 16-föreställningen på Lorensbergsteatern. Efter föreställningen kan vi varmt rekommendera ett besök på kvällsupplysta och julpyntade Liseberg!

Söndagen innebär sovmorgon och hemresa till Österlen. Och vilken föreställning ska vi då se?? Jo:

Sven Melander står bakom rodret när succékomedin kommer till Sverige. Som regissör och översättare kommer Sveriges förmodligen roligaste man sätta sin prägel på denna humorsatsning. På scen står en mix av välrenommerade skådespelare och komiker. Underhållning på hög nivå är att vänta.
Lovorden har duggat tätt kring West End och Broadwayuppsättningen; 5 stjärnor från The Daily Mail, kallad ”Gut-busting hit” av New York Times och med omnämnande som ”den roligaste föreställningen vi har sett!”
Vi lovar inte att det går som det ska, men THE PLAY THAT GOES WRONG kommer garanterat att efterlämna en bitterljuv smärta av skratt…
Handling: Teatersällskapet sätter upp ett klassiskt mordmysterie som utspelar sig i 1920-talets England, men som titeln antyder – allt som kan gå fel… gör det! De olycksaliga skådespelarna kämpar mot alla odds för att ta sig genom föreställningen till den sista ridådragningen. Oväntade händelser resulterar i galna konsekvenser och mer än en gång är det osäkert om föreställningen ska kunna genomföras! 
Regi, översättning och manusbearbetning:
Sven Melander
I rollerna:
Andreas T Olsson
Niklas Jönsson
Cornelius Löfmark  – Bl.a. Sällskapsresan i Malmö- reseledaren
Susanne Thorson
Sanna Persson Halapi
Robin Stegmar
Simon “Chippen” Svensson
Robert Rydberg – Östgöten som ni sett på Fredriksdalsteatern – Eva Rydbergs svärson

 

Mer info inom kort!!

Pris: kr/pers
I priset ingår: