The play thats goes wrong! Weekend med teater, julmarknad och shopping i Göteborg

Lördag 1 Dec, 1 dag

Vågar ni följa med på resa som blir helt fel?? Vågar ni gå på en teater där allt bara går snett??

Vi startar på Godsmagasinet i Simrishamn kl 08.00, stationen i Gärsnäs kl 08.15, Lidl Tomelilla kl 08.30, Hälsobacken i Ystad kl 08.50 och vidare på E65 via Malmö mot Göteborg. Vi stannar hos våra vänner i Kvibille för tidig lunch och ev inköp till kvällens ostbricka på hotellrummet. Vi fortsätter norrut och checkar in på Scandic Europa, som ligger kloss intill shoppingcentrat Nordstan, och beger oss sedan till 15.30-föreställningen på Lorensbergsteatern. Efter föreställningen kan vi varmt rekommendera ett besök på kvällsupplysta och julpyntade Liseberg om man inte vill strosa i ett julpyntat Göteborg. Kl 21, när Liseberg stänger, står bussen redo utanför för att ta er hem till hotellet.

Söndagen innebär sovmorgon, frukostbuffé och shopping. Nordstan öppnar sina butiker kl 10 så inte förrän kl 14 lämnar vi hotellet/Nordstan för hemfärd mot Österlen. Så det finns gott om tid att inhandla julklapparna!  På hemvägen stannar vi såklart för fikapaus.

Och vilken föreställning ska vi då se?? Jo:

Sven Melander står bakom rodret när succékomedin kommer till Sverige. Som regissör och översättare kommer Sveriges förmodligen roligaste man sätta sin prägel på denna humorsatsning. På scen står en mix av välrenommerade skådespelare och komiker. Underhållning på hög nivå är att vänta.
Lovorden har duggat tätt kring West End och Broadwayuppsättningen; 5 stjärnor från The Daily Mail, kallad ”Gut-busting hit” av New York Times och med omnämnande som ”den roligaste föreställningen vi har sett!”
Vi lovar inte att det går som det ska, men THE PLAY THAT GOES WRONG kommer garanterat att efterlämna en bitterljuv smärta av skratt…
Handling: Teatersällskapet sätter upp ett klassiskt mordmysterie som utspelar sig i 1920-talets England, men som titeln antyder – allt som kan gå fel… gör det! De olycksaliga skådespelarna kämpar mot alla odds för att ta sig genom föreställningen till den sista ridådragningen. Oväntade händelser resulterar i galna konsekvenser och mer än en gång är det osäkert om föreställningen ska kunna genomföras! 
Regi, översättning och manusbearbetning:
Sven Melander
I rollerna:
Andreas T Olsson
Niklas Jönsson
Cornelius Löfmark  – Bl.a. Sällskapsresan i Malmö- reseledaren
Susanne Thorson
Sanna Persson Halapi
Robin Stegmar
Simon “Chippen” Svensson
Robert Rydberg – Östgöten som ni sett på Fredriksdalsteatern – Eva Rydbergs svärson

Fotograf Cesare Righetti.

Pris: 2300 kr/pers
I priset ingår:

Bussresa, del i dubbelrum inkl frukostbuffé på Scandic, biljett till föreställningen samt laxtallrik på Kvibille Gästis.