Göteborg Horse Show

Lördag 24 Februari, 2 dagar

I samarbete med Skepparslövs RF anordnar vi en resa till Göteborg Horse Show på Scandinavium. För den som vill startar resan på stationen i Gärsnäs kl. 08.10, Lidls parkering i Tomelilla kl 08.30, Vägstationen i Brösarp kl 08.55 samt Vä kl 09.30. På väg norrut stannar vi naturligtvis för paus på ett bra rastställe innan vi landar vid hotellet ca kl. 14. 2018 har vi äntligen fått plats på Scandic Opalen, i stort sett över gatan från Scandinavium, så det är fritt fram att gå till arenan precis när man vill. (288m att gå!)
Kl 18 börjar kvällsföreställningen.

Efter en stadig äkta Scandic-frukost lastar vi in vårt bagage i bussen och dagens tävlingar börjar kl 9. Idag har vi heldagsbiljett och när arenan stänger för i år åker vi helt enkelt hem igen. En dryg timme söder om Göteborg gör vi ett stopp för kvällsmiddag innan vi tar sista biten hem till Kristianstad och Österlen!

Pris: 2500 kr/pers
I priset ingår:

en angenäm resa i en fullt utrustad turistbuss, del i ett dubbelrum på Scandic Opalen inkl frukostbuffé samt kvällsbiljett på Lördagen och heldagsbiljett för Söndagen.
Föredrar ni ett enkelrum tillkommer 920 kr/person.