Oskarsrevyn i Göteborg

Lördag 2 December , 2 dagar

Följ med oss på denna weekend där vi kombinerar skratt och revy med julstämning I massor! Oscarsrevyn med stjärnspäckad ensamble; Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Anders Jansson, Rachel Mohlin och Kim Sulocki – fem av våra absolut främsta entertainers av idag. Tillsammans med en stor ensemble och orkester bjuder de på en modern, lyxig och makalöst rolig revy. Det blir vassa och träffsäkra imitationer varvat med knasiga sketcher och stora maffiga shownummer, där hela ensemblen verkligen får glänsa.

Vi lämnar godsmagasinet i Simrishamn kl 07.00, stationen i Gärsnäs kl. 07.20, stationen i Tomelilla kl 07.40, Hälsobacken i Ystad kl 08.00 och E65-rasten i Skurup kl 08.20 vidare på E65 till Malmö och därefter norrut. Vi rastar på Hallandsåsen och når Göteborg efter lunch och checkar in i lugn och ro på Elite Park Avenue Hotel , tar en sväng på stan kanske och samlas igen på teatern som ligger 50m från hotellet. Vi har valt föreställningen kl 15.30 då vi misstänker att kvällen gärna upplevs på den kvällsupplysta och julpyntade nöjesparken Liseberg!

Efter Söndagens frukostbuffé lämnar vi Göteborg och påbörjar resan söderut. Efter ca 45 min når vi Hede Fashion Outlet där vi hittar butiker såsom bl.a. Lee, Nike, Levis, Odd Molly och iittala! Efter någons timme shopping fortsätter vi resan söderut någon gång efter lunch och såklart stannar vi för en  trevlig fikapaus längs vägen hem!

Pris: 2350 kr/pers
I priset ingår:

bussresa och bussfrukost på uppresan, del i dubbelrum inkl frukostbuffe samt biljett till Oskarsrevyn.  Enkelrumstillägg 590kr.