Sissels Jul på Malmö Live

Lördag 23 November, 1 dag

Få artister i norden är så starkt förknippade med julen som Sissel Kyrkjebø. Hon tar vara på de gamla traditionerna samtidigt som hon varje år lyckas förnya sig. Einar Engelstad, Bergens Tidende – Sissels jul 2019
Tillsammans med rösten så har Sissel den unika utstrålningen på scen som gör att du känner att hon sjunger direkt till dig och bara dig. Kombinationen av den fantastiska rösten och scennärvaron har gjort Sissel till en mycket eftertraktad artist i stora delar av världen. Hon har under åren samarbetat med bland andra Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel och José Carreras.

Tillsammans med Placido Domingo och José Carreras blev Sissel inbjuden att genomföra den första julkonserten i Moskva efter Sovjetunionens fall. Bara i Norden har Sissels julkonserter setts av över 1 miljon människor, ett närmast oslagbart rekord i detta sammanhang.

Välkommen på en konsert med genuin julstämning!

Vi lämnar Godsmagasinet i Simrishamn kl 15.20, Stationen i Gärsnäs kl 15.40, Lidl i Tomelilla kl 16.00, Ga Willys i Ystad kl 16.20 samt E65-rasten i Skurup kl 16.40. Vi åker in till Malmö och börjar med en smarrig Lördagsmiddag innan vi anländer till Malmö Live och kvällens konsert som börjar kl 19.30. Konserten är på 90 min utan paus och därefter samlas vi i bussen för hemfärd!

Bild hämtat från malmolive.se

Pris: 1385 kr/pers
I priset ingår:

Bussresa, middag och biljett!