Skönheten & Odjuret

Lördag 29 Februari, 1 dag

Låt dig dras med i berättelsen om ett förtrollat slott, en elak prins som förvandlats till ett odjur och hur den sanna kärleken sträcker långt bortom det yttre. Vår uppsättning av Disneys Skönheten och odjuret är en spännande, rolig och dramatisk musikal med fantastiska kostymer, magiska möbler och storslagen scenografi. En sprakande föreställning för alla åldrar!

En bortskämd prins har förvandlats till ett odjur som straff för sin elakhet och snålhet. För att återfå mänsklig form måste han lära sig att älska och att bli älskad. Skamfull och bitter lever han isolerad i sitt slott, endast omgiven av sitt tjänstefolk som också blivit förtrollade – till möbler, ljusstakar och porslin! När skönheten plötsligt dyker upp ställs allt på ända. Sakta men säkert börjar odjurets hjärta att tina upp. Men hinner det udda paret finna äkta kärlek innan det är för sent?

Titelrollerna spelas av Sofie Gunnarsson och Fred Johanson. Sofie har tidigare sjungit i Kristina från Duvemåla på Göteborgsoperan och Mamma Mia – the Party i Stockholm, som spelat flera hundra föreställningar.
Fred Johanson är en av Sveriges största internationella musikalartister. Han har sjungit stora roller så som Jafar i Aladdin på Prince Edward Theatre i London och Max Von Mayerling i Sunset Boulevard i både West End och på Broadway. Här på Malmö Opera har vi tidigare sett honom i bl a Jesus Christ Superstar, Les Misérables och Evita.

Vi lämnar Godsmagasinet i Simrishamn kl 14.40, stationen i Gärsnäs kl 15.00, Lidl Tomelilla kl 15.20, Hälsobacken Ystad kl 15,40 samt E65-rasten Skurup kl 16.00. Innan föreställningen äter vi en foajemiddag på Operan och i pausen står desserten uppdukad. Föreställningen börjar kl 18 och när ridån gått ner åker vi hem!

Pris: 1365 kr/pers
I priset ingår:

Buss, biljett, middag innan föreställning och kaffe i pausen. Barn upp till 12 år: 950kr, upp till 17 år: 1100kr.