Alla tiders Åsa-Nisse

Söndag 26 Juli , 1 dag

Framflyttad till 2021. Återkommer med nya datum!

 

När den finurlige och uppfinningsrike Åsa-Nisse (Mikael Riesebeck) och hans vän Klabbarparn (Kent Vickell) får sina gevär konfiskerade av landsfiskalen efter en tjuvjakt, bestämmer sig Åsa-Nisse för att uppfinna en tidsmaskin och ta sig 70 dagar fram i tiden och hämta deras vapnen. Men när han och hans fru Eulalia (Annika Andersson) ska prova maskinen tar de hjälp av den godhjärtade men klantige brevbäraren Dag-Otto (Jojje Jönsson) som naturligtvis ställer till det. Istället för 70 dagar, hamnar dom 70 år framåt i tiden. I Knohult 2020 är inget sig likt. Den rike affärsmannen Sjökvist (Stefan Gerhardsson) verkar ha köpt upp hela bygden och hotar dessutom att vräka Klabbarparns barnbarn Tobias från sin gård. Åsa-Nisse och Eulalia dras in i en galen härva av mutor, missförstånd och skumma affärer. Det blir inte lättare när man adderar den älskvärda men hunsade äldre damen Sonja (Siw Carlsson), en bakverksälskande polis, en stelbent kommunrepresentant och nymodigheter som mobiltelefoner till kaoset.

Hur ska de rädda gården och bevara bygden? Och framförallt, kommer de hitta ett sätt att ta sig tillbaka till 1950?

I rollerna: Jojje Jönsson, Annika Andersson, Siw Carlsson, Stefan Gerhardsson, Mikael Riesebeck, Kent Vickell, Jessica Heribertsson och Klas Wiljergård.

Kl 08.30 lämnar vi Godsmagasinet i Simrishamn, 08.50 stationen i Gärsnäs, 09.10 Lidl i Tomelilla, 09.30 ga Willys i Ystad samt 09.50 E65-rasten i Skurup för att via Malmö köra motorvägen norrut mot Falkenberg. Vi stannar till för 11-kaffe innan vi når Kvibille Gästgiveri där vi äter lunch i form av lax. Innan vi åker vidare hinner vi med ett besök i ostbutiken, såklart ett måste i Kvibille. Vi fortsätter norrut och kl 15.00 sitter bänkade på fantastiska friluftsteatern Vallarna. Efter föreställningen, som är slut ca kl 17.30, åker vi söderut igen. På vägen hem stannar vi till för en kvällsfika från bussen innan vi når vårt Österlen. Ca kl 23 är vi tillbaka i Simrishamn. 

Pris: 1000 kr/pers
I priset ingår:

Bussresa, biljett, middag och fika!