Stulen Kärlek – Vallarna Falkenberg

Söndag 28 Juli , 1 dag

Föreställningen handlar om den godhjärtade, men naive inbrottstjuven Bosse (Mikael Riesebeck), som har som mål att stjäla en mycket värdefull staty hos det rika, men spänningslösa paret Berit och Evald (Anna Carlsson & Mikael Ahlberg).
Väl på plats inne i huset stöter Bosse på patrull, inte bara av paret som bor där, utan även av nyfikne försäkringsmannen Jerker (Jojje Jönsson), som är ditringd av Evald för en värdering av statyn.
Det Bosse inte vet, men snabbt blir varse om, är att försäkringsmannen gärna agerar fritidspsykolog när tillfället ges. Lägg därtill det nyinflyttade grannparet Eva och Adam (Siw Carlsson & Stefan Gerhardsson), som enträget väntar på sin flyttbil, som aldrig tycks dyka upp. Detta leder så klart till att de ränner ut och in ur huset, tills förväxlingarna är maximala.
Välkommen till årets stora skrattkalas på Vallarna! Som dessutom bjuder på en återförening av Stefan&Krister – Krister Classon som manusförfattare och Stefan Gerhardsson på scen. För regi står Pär Nymark.

Kl 08.50 lämnar vi Godsmagasinet i Simrishamn, 09.10 stationen i Gärsnäs, 09.30 Lidl i Tomelilla, 09.50 ga Willys i Ystad och 10.10 E-65 rasten i Skurup för att via Malmö köra motorvägen norrut mot Falkenberg. Vi stannar till för 11-kaffe innan vi når Kvibille Gästgiveri där vi äter lunch i form av lax. Innan vi åker vidare hinner vi med ett besök i ostbutiken, såklart ett måste i Kvibille. Vi fortsätter norrut och kl 15.30 sitter bänkade på fantastiska friluftsteatern Vallarna. Efter föreställningen, som är slut ca kl 18, åker vi söderut igen. På vägen hem stannar vi till för en kvällsfika från bussen innan vi når vårt Österlen. Ca kl 23 är vi tillbaka i Simrishamn.

Pris: 1000 kr/pers

I priset ingår:

Bussresa, biljett, middag och fika!