SPA, Historia & Shopping i Stettin, Polen

Torsdag 22 Mars 2018, 3 dagar

Resan börjar i skymningen på Torsdagen på Godsmagasinet i Simrishamn kl. 19.30, Stationen i Gärsnäs kl. 19.50, Stationen i Tomelilla kl. 20.10 samt Busstationen i Ystad kl. 20.30. När alla är ombord åker vi ända bort till incheckningen på Unity Line och båten som tar oss till Swinoujscie. Efter att vi fått våra hytter samlas vi i restaurangen för en välkomstdrink.

På Fredagens morgon samlas vi för frukost redan kl 06.00 innan båten anländer till Swinousje strax innan kl 7. Vi åker sedan till Szczecin där vi möter vår lokalguide som bjuder oss på en sightseeing på Pommerska hertiginnans slott som vittnar om stadens stormiga historia. Vi åker vidare och besöker The Upheavals Dialogue Centre, ett delvis underjordiskt museum tillägnat Stettins moderna historia och i synnerhet Solidaritetsrörelsen som startade i staden och som bidrog till Sovjetsystemets fall. Sedan är det dags för lunch och då äter vi på det lokala mikrobryggeriet Stara Komeda i en gammal militärbyggnad från 1865. Därefter checkar vi in på Hotell Radisson Blu och på kvällen samlas vi för middag på restaurang Dzika Ges .

Efter frukostbuffén på Lördagen går bussen ut till Outlet Park, för alla som vill åka med, för några timmars shopping strax utanför staden. Man kan också välja att besöka galleriorna i centrum om man vill det! Idag har vi också möjlighet att utnyttja våra 2 timmar i hotellets SPA och varför inte passa på att boka in en massagebehandling! Detta bokas med fördel när ni bokar resan! Kvällen är fri för egna strövtåg i staden och vi tipsar er gärna om mysiga restauranger!

På Söndagen checkar vi ut och ger oss norröver till färjan som tar oss åter till Ystad. Lunchen är serverad och när vi på kvällen närmar oss Ystad hinner vi även med middagen innan vi rullar iland vid 20-tiden!

Tillägg om så önskas och bokas i så fall vid bokning av resa:
Helkroppsmassage 230kr, Massage med heta stenar 325kr, Pedikyr 210kr, Manikyr 95kr, Ansiktsbehandling 305kr

Pris: 3665 kr/pers
I priset ingår:

del i dubbelrum på båt och hotell inkl frukostbuffé, lunch samt middag på båten under hemfärden, lunch samt middag på Fredagen, lokalguide i Stettin, besök på slottet samt The Upheals Dialogue Centre, 2 tim SPA på hotellet samt bussresan såklart! Enkelrumstillägg 990kr.

Hos oss ingår det mer!