Pang i bygget! Fredriksdalsteatern

Lördag 1 Augusti, 1 dag

Tyvärr blir det ingen föreställning på Fredriksdal sommaren 2020 pga av Corona. Vi tar nya tag och längtar till Pang i Bygget sommaren 2021 istället!

 

John Cleeses egen scenversion är annorlunda än den som så framgångsrikt spelades på Fredriksdalsteatern sommaren 2014 och sedan gick vidare till Malmö och Göteborg. Den bygger på en av de mest populära episoderna (Hotel Inspectors) och runt denna intrig har man på ett smart sätt vävt in några av de absolut mest populära scenerna ur hela TV serien, berättar upphovsmannen Cleese. Hans egen favoritfigur är förresten den timide och så älskvärde Majoren som ständigt försöker vara behjälplig och göra rätt men som så sällan lyckas med detta.
På Fredriksdalsteatern kommer vi åter att få möta de skådespelare som senast lyckades så perfekt med att pricka in originalkaraktärernas tajming och få det engelska badhotellet att leva upp även på svenska – Adde Malmberg som Basil, Eva Rydberg som Sybil, Birgitta Rydberg som Polly, Kalle Rydberg som Manuel, Ewa Roos som Mrs Richards och så förstås Håkan Mohede som Majoren.

Foto: Mikael Lindell Bohlin

Vi startar på Godsmagasinet i Simrishamn kl 14.00, Jvg-stationen i Gärsnäs kl 14.15, Stationen i Tomelilla kl 14.30, Hälsobacken (fd. Willys) i Ystad kl 14.50 samt E65-rasten i Skurup kl 15.10. Vi äter middag på en kul plats innan föreställningen börjar kl 19. Efter föreställningen samlas vi i bussen och åker hemåt!

Pris: 995 kr/pers
I priset ingår:

Bussresa, middag samt biljett.