Julmarknad Stralsund & Rostock

Fredag 11 December, 3 dagar

Fullbokad! Plats finns på avgång den 27 November!

Denna juliga resan startar vi i Kivik och via Simrishamn, Gärsnäs, Tomelilla, Ystad och Svedala tar vi oss till Trelleborg och båten till Sassnitz. Väl ombord äter vi frukostbuffé i lugn och ro eftersom resan tar 3 tim och 45 min. När vi kommit i land åker vi till Real i Bergen för shopping innan vi fortsätter till Stralsund och checkar in på det centrala hotellet Inter City Hotel. Middagen intar vi på hotellet och sedan är det fritt fram att utforska julmarknaden i kvällsljuset. Lördagen erbjuder först frukostbuffé innan lokalguiden möter upp oss för en stadsrundtur till fots i svenskstaden tillika Unescos världsarv Stralsund. Dagen i övrigt är fri för egna upplevelser och shopping. Åter kvällsmiddag på hotellet!

Efter Söndagens frukost tar vi bussen till Rostock där julmarknaden öppnar kl 11 så vi hinner en sväng även här innan det är dags att bege sig till färjan som tar oss till Gedser. Milen genom Danmark går snabbt och efter fikapausen passerar vi Öresundsbron och vips är vi åter på Österlen! (Ca kl 22)

Pris: 2500 kr/pers
I priset ingår:

2 nätter inkl halvpension på centrala Inter City Hotel, frukostbuffé på båten dag 1, 1,5 tim med lokalguide på Lördagen, bussvärd samt resa i vår egen turistbuss. Och såklart bro- & färjeavgifter samt vägskatt.