Om oss

Vi är ett mindre bussbolag från Ö.Vemmerlöv på Österlen, som med egna bussar trafikerar hela Europa. Utöver vårt eget reseprogram arrangerar vi resor åt företag, föreningar och privatpersoner. Våra bussar är av senaste modell och är turistbussar utrustade med bl.a. trepunktsbälte på samtliga platser, alkolås, hjärtstartare, minikök, toalett, AC, 220-voltuttag och mycket mer. Bakom ratten sitter oftast Niklas, Sune eller Henrik som alla har lång erfarenhet av turisttrafik inom Europa. På hemmaplan har vi Inga-Bodil som håller koll på oss och alla våra papper samt Malin som knåpar ihop gruppresor efter kundernas önskemål.

Vi har även våra lastbilar och i dessa är det främst Mats och Niklas ni stöter på. Grus, spannmål och maskiner behöver också ut och resa ibland!

Vi är alltid intresserade av nya spännande uppdrag så kontakta oss gärna nästa gång ni vill åka buss. För oss spelar det ingen roll om förfrågan gäller en kort förflyttning, dagsutflykt, Europaturné eller långvariga samarbetsavtal. Kontakta Inga-Bodil på kontoret redan idag på 0414-220 30 eller info@henriksresor.se.