Om oss

 

Vi är ett litet bussbolag från Ö.Vemmerlöv på Österlen, som med vår egen buss trafikerar hela Europa. Utöver vårt eget reseprogram arrangerar vi resor åt företag, föreningar och privatpersoner. Vår buss är en Mercedes med 4-stjärnig stolsplacering för bättre benutrymme och därför rymmer den ”bara” 48 personer utöver guide och chaffis.  Den är utrustad med bl.a. trepunktsbälte och 220-voltsuttag på samtliga platser, alkolås, hjärtstartare, hörslinga, minikök, toalett, AC, och mycket mer. Om mycket bagage ska åka med monterar vi på vår skidbox och om den inte räcker till kopplar vi på vårt rymliga släp, som ofta lastas med symfoniorkesterns maffiga instrument! Bakom ratten sitter oftast Henrik själv som alltid velat köra så mycket buss som möjligt sedan körkortet införskaffades i slutet på 1900-talet.  På hemmaplan har vi mor Inga-Bodil som håller koll på oss, telefonen och våra papper.

Vi har även några lastbilar och i dessa är det främst Mats och Niklas ni stöter på. Grus, spannmål och maskiner behöver också ut och resa ibland! Niklas är också den som rattar bussen när Henrik njuter av hängmattan eller säljer grus… Kolla gärna in www.sofielust.se om ni skulle kunna tänka er köpa lite grus eller sten!

Vi är alltid intresserade av nya spännande uppdrag så kontakta oss gärna nästa gång ni vill åka buss. För oss spelar det ingen roll om förfrågan gäller en kort förflyttning, dagsutflykt, Europaturné eller långvariga samarbetsavtal. Kontakta Inga-Bodil på kontoret redan idag på 0414-220 30 eller info@henriksresor.se.